A DUNA TAKARÉK BANK Zrt. különböző megtakarítási formákat kínál, melyek közül Ön igényei szerint választhatja a bankszámlához kapcsolódó takarékoskodást, az értékpapír jellegű megtakarításokat vagy hagyományos könyves betéteket.

Számlalekötés:
A lakossági bankszámláján lévő, átmenetileg szabad pénzeszközöket kedvező feltételekkel lekötheti. A betétlekötés 5.000,- Ft-tól legfeljebb a bankszámla pozitív egyenlege erejéig teljesíthető. A kamat mértéke a lekötési idő alatt fix, az összeg és a lekötési idő függvényében sávosan változik.

Kétféle lekötési formát ajánlunk:
 1. Egyszeri lekötés esetén lejáratkor pénzét kamattal együtt automatikusan visszavezetjük bankszámlájára

   
 2. Folyamatos lekötés esetén lejáratkor pénzét - igény szerint a kamattal együtt vagy anélkül - az aktuális Hirdetményben szereplő kamatokkal újból lekötjük.

A betétlekötést az igényelt NetB@nk-os szolgáltatásunk segítségével otthonról is végrehajthatja!

Kamatozó betétkönyv
A lakossági könyves betét változó kamatozású, hagyományos betéti forma. Névre szóló formában természetes személyek válthatják, minimum 1.000,- Ft elhelyezésével. A betétkönyvben nyomon tudja követni be- és kifizetéseit, illetve jóváírt kamatait.

Kétféle futamidővel kínáljuk:
 1. Látra szólóak, azaz lekötés nélküliek
   
 2. Éves lekötés esetén pénze a futamidő alatt a mindenkori Hirdetményben meghatározott kamattal kamatozik.

Takarékszelvény
A takarékszelvény fix kamatozású, 3 hónapos futamidejű betéti forma, havonta növekvő kamatszázalékkal kamatozik. A lejárati idő alatt a takarékszelvény kamatai nem változnak. A lejárati időn belüli felvét esetén időarányos kamat jár, lejáratkor (30 naponkénti tőkésítésekkel) kamatos kamatot fizetünk. Lejárat után nem kamatozik tovább.

Matrac betétjegy
A betétjegyet 6 hónapra lehet lekötni, kamatozása fix, lejáratig nem változik. Különlegessége, hogy 3 hónap után tőkésedik, így kamatos kamat érhető el. Három hónapon belüli kivét esetén kamat nem jár. Lejárat után nem kamatozik tovább.

Kamatjegy
Változó kamatozású betéti forma, ahol a kamat mértéke hónapról hónapra kedvezően kerül meghatározásra, a futamidő 1 év. A kamat havonta vagy negyedévente a kamatszelvények beváltásával felvehető. Amennyiben lejáratkor a kamatszelvények maradéktalanul megvannak negyedéves tőkésítésekkel - negyedévente évi 1%-os többletkamat figyelembevételével - kamatos kamat jár. Lejárat után nem kamatozik tovább.

Takaréklevél
A takaréklevél különböző címletekben fix összegre előnyomott kamatozású lekötött megtakarítási forma, mely hosszú távú az egy évnél hosszabb időre takarékbetétben lekötni kívánt betétösszegek elhelyezésére szolgál. A futamidő alatt a mindenkori Hirdetményben meghatározott kamattal kamatozik.

A takaréklevélből részösszeg nem vehető fel, de a címletek felválthatók. A konstrukció után minden naptári év végén a kamat tőkésítésre kerül, tehát a takaréklevélben elhelyezett betétösszegek után kamatos kamatot térítünk.


 
Sportsarok
 
Az év Bankja 2012
 

A Takarékbank Zrt. közleménye
a 2017. december 18. napi részleges befektetési szolgáltatási szünnapról

A Takarékbank Zrt. (Székhelye: 1122 Budapest, Pethényi köz 10.), a befektetési vállalkozásokról és az árutőzsdei szolgáltatókról, valamint az általuk végezhető tevékenységek szabályairól szóló 2007. évi CXXXVIII. törvény 123. § (1) bekezdésének h) pontja alapján ezúton tájékoztatja tisztelt Ügyfeleit, hogy 2017. december 18-án részleges befektetési szolgáltatási szünnapot tart, amely során szolgáltatásait az alább korlátozásokkal nyújtja:

A részleges befektetési szolgáltatási szünnap elszámolási napnak minősül. Tehát az ezt megelőzően teljesült, de el nem számolt megbízások elszámolási napjának meghatározása során a részleges befektetési szolgáltatási szünnap figyelembevételre kerül.

A részleges befektetési szolgáltatási szünnapon az Ügyfeleknek nincs lehetőségük befektetési szolgáltatási, vagy azt kiegészítő tevékenységre vonatkozó megbízások megadására.

A Budapesti Értéktőzsdén végrehajtandó megbízások a részleges befektetési szolgáltatási szünnapon nem kerülnek befogadásra.

A részleges befektetési szolgáltatási szünnapon az Ügyfeleknek nincs lehetőségük az értékpapír típusú számlájukkal kapcsolatban pénzműveletekre vonatkozó megbízások megadására,
továbbá a részleges befektetési szolgáltatási szünnapon nincs lehetőség új értékpapír típusú számla nyitására.

Takarékbank Zrt.

Tisztelt Ügyfelünk!

 Ezúton tájékoztatjuk, hogy szombaton is nyitva tartó Fiókjaink

 2017. december 23-án és december 30-án

 szombaton

zárva tartanak.

 Reméljük, hogy a változás nem okoz Önnek kellemetlenséget és továbbra is elégedett Ügyfeleink között üdvözölhetjük.

Megértésüket köszönjük!


Kelt: Győr, 2017. november 22.
DUNA TAKARÉK BANK Zrt.

Tisztelt Ügyfelünk!

 

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Dunaszigeti Fiókunk

2017. október 26-án csütörtökön,

a szolgáltató által előre bejelentett áramszünet miatt

zárva tart.

Pénzügyeiket e napon a legközelebbi Püski, Arany János utca 2. szám alatti, illetve további fiókjaink bármelyikében intézhetik.

Megértésüket köszönjük!


Kelt: Győr, 2017. október 19.

DUNA TAKARÉK BANK Zrt.


Tisztelt Ügyfelünk!

2017. október 14-én (szombat) 22:00 és 23:00 között várhatóan 15 perc időtartamban a NetBank rendszerünkben karbantartás miatt szolgáltatás kiesés várható.

Megértését és türelmét előre is köszönjük.

 

DUNA TAKARÉK BANK Zrt.

 


 

Tisztelt Ügyfelünk!

A bankkártya rendszert üzemeltető társaság karbantartása miatt 2017. szeptember 24-én (vasárnap) a következő kiesések várhatóak:

 • 00:00 – 02:00 órák között előre láthatólag 30 percig a teljes kártyaforgalom szünetelni fog.  

  Ezen időszak alatt a Takarékbank által kibocsátott bankkártyák nem lesznek használhatók sem saját, sem idegen ATM-eken és kereskedői terminálokon, illetve más hitelintézetek által kibocsátott kártyák sem fognak működni a Takarékbankhoz bekötött ATM-eken és kereskedői terminálokon.
   
 • A fenti időszakban a mobil egyenleg feltöltés tranzakciók is szünetelni fognak.  


Megértését és türelmét előre is köszönjük.

 

DUNA TAKARÉK BANK Zrt.

 
Tisztelt Ügyfelünk!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Mosonmagyaróvár Magyar utcai Fiókunk 

2017. szeptember 19-én kedden,

a szolgáltató által előre bejelentett áramszünet miatt

zárva tart.

Pénzügyeiket e napon a Mosonmagyaróvár, Szent I. kir. u. 121. alatti fiókunkban intézhetik.

 

Megértésüket köszönjük!
Kelt: Győr, 2017. augusztus 30.

DUNA TAKARÉK BANK Zrt.