Hagyomány- Biztonság- Lendület”      

Bankká alakult a nagy múltú Duna Takarékszövetkezet

A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete  engedélyezte Takarékszövetkezetünk zártkörűen működő részvénytársasággá, Bankká történő átalakulását DUNA TAKARÉK BANK ZRT. néven. Ezt követően a  Győr-Moson–Sopron megyei Cégbíróság  2013. szeptember 30. napjával Cégnyilvántartásba vette Bankunkat. Ezzel az 1958 (Bajna) 1960 (Halászi) óta működő szövetkezeti hitelintézetünk (Halászi- Esztergom-Duna) befejezte működését.

Október 1-jétől a DUNA TAKARÉK BANK Zrt., a közel 70 ezer ügyfelet kiszolgáló hitelintézet részvénytársaságként végzi további tevékenységét. Az átalakulás legnagyobb nyertesei a tulajdonosok, akik ezek után a befektetett és kockáztatott tőke arányában vehetik ki részüket a döntési folyamatokból. Így minden tulajdonosnak még nagyobb felelőssége és érdeke, hogy a bank biztonságosan és sikeresen működjön. A bankká válás a szervezet fejlődésében és racionalizálásán túl az új döntéshozó testületek felállításában is megmutatkozott. Bízunk abban, hogy ügyfél- és emberismeretünk segíti döntéseink rugalmasságát.

A 2013. október 1-jén indult bankunk a „Hagyomány-Biztonság-Lendület” szlogennel jelzi, hogy mennyire fontos számunkra a következetes ügyfélkapcsolat, a közvetlenség, a kölcsönös bizalom, a sikeres , biztonságos működés. Az a célunk, hogy értékeinket megőrizve a kialakult társadalmi kapcsolatokra alapozva fejlődjünk és tegyünk meg mindent az ügyfelek kiszolgálása, a vidéken élők pénzügyi szolgáltatásokkal történő ellátása érdekében.

Kiemelt termékként kezeljük a különböző futamidejű betétek gyűjtését, a lakás és jelzálog hitelezést, valamint a kis- és középvállalkozásokkal kialakított partnerséget. Korábban nagy aktivitással vettünk részt az Magyar Nemzeti Bank által meghirdetett Növekedési Hitelprogramban, melynek második üteméhez is csatlakozunk. Minden lehetőségünkkel szeretnénk a kis- és középvállalkozások gyarapodásához, megerősödéséhez, hozzájárulni.

A DUNA TAKARÉK BANK Zrt.  októberben belépett a Magyar Bankszövetségbe és továbbra is szoros üzleti kapcsolatot tart fenn a Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt-vel, valamint más kereskedelmi bankokkal.


Az új bank legfontosabb értéke a függetlenség, az önálló döntéshozatal, a közös társadalmi-  és ügyfélbázis. Az átalakulását a magyar pénzügyi szektorban kuriózumként végrehajtó hitelintézetünk továbbra is számít jelenlegi és jövőbeli ügyfelei partnerségére és korrekt üzleti magatartással kíván tagja lenni a magyar bankszektornak.

                                                                                 

 
Sportsarok
 
Az év Bankja 2012
 

A Takarékbank Zrt. közleménye
a 2017. december 18. napi részleges befektetési szolgáltatási szünnapról

A Takarékbank Zrt. (Székhelye: 1122 Budapest, Pethényi köz 10.), a befektetési vállalkozásokról és az árutőzsdei szolgáltatókról, valamint az általuk végezhető tevékenységek szabályairól szóló 2007. évi CXXXVIII. törvény 123. § (1) bekezdésének h) pontja alapján ezúton tájékoztatja tisztelt Ügyfeleit, hogy 2017. december 18-án részleges befektetési szolgáltatási szünnapot tart, amely során szolgáltatásait az alább korlátozásokkal nyújtja:

A részleges befektetési szolgáltatási szünnap elszámolási napnak minősül. Tehát az ezt megelőzően teljesült, de el nem számolt megbízások elszámolási napjának meghatározása során a részleges befektetési szolgáltatási szünnap figyelembevételre kerül.

A részleges befektetési szolgáltatási szünnapon az Ügyfeleknek nincs lehetőségük befektetési szolgáltatási, vagy azt kiegészítő tevékenységre vonatkozó megbízások megadására.

A Budapesti Értéktőzsdén végrehajtandó megbízások a részleges befektetési szolgáltatási szünnapon nem kerülnek befogadásra.

A részleges befektetési szolgáltatási szünnapon az Ügyfeleknek nincs lehetőségük az értékpapír típusú számlájukkal kapcsolatban pénzműveletekre vonatkozó megbízások megadására,
továbbá a részleges befektetési szolgáltatási szünnapon nincs lehetőség új értékpapír típusú számla nyitására.

Takarékbank Zrt.

Tisztelt Ügyfelünk!

 Ezúton tájékoztatjuk, hogy szombaton is nyitva tartó Fiókjaink

 2017. december 23-án és december 30-án

 szombaton

zárva tartanak.

 Reméljük, hogy a változás nem okoz Önnek kellemetlenséget és továbbra is elégedett Ügyfeleink között üdvözölhetjük.

Megértésüket köszönjük!


Kelt: Győr, 2017. november 22.
DUNA TAKARÉK BANK Zrt.

Tisztelt Ügyfelünk!

 

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Dunaszigeti Fiókunk

2017. október 26-án csütörtökön,

a szolgáltató által előre bejelentett áramszünet miatt

zárva tart.

Pénzügyeiket e napon a legközelebbi Püski, Arany János utca 2. szám alatti, illetve további fiókjaink bármelyikében intézhetik.

Megértésüket köszönjük!


Kelt: Győr, 2017. október 19.

DUNA TAKARÉK BANK Zrt.


Tisztelt Ügyfelünk!

2017. október 14-én (szombat) 22:00 és 23:00 között várhatóan 15 perc időtartamban a NetBank rendszerünkben karbantartás miatt szolgáltatás kiesés várható.

Megértését és türelmét előre is köszönjük.

 

DUNA TAKARÉK BANK Zrt.

 


 

Tisztelt Ügyfelünk!

A bankkártya rendszert üzemeltető társaság karbantartása miatt 2017. szeptember 24-én (vasárnap) a következő kiesések várhatóak:

  • 00:00 – 02:00 órák között előre láthatólag 30 percig a teljes kártyaforgalom szünetelni fog.  

    Ezen időszak alatt a Takarékbank által kibocsátott bankkártyák nem lesznek használhatók sem saját, sem idegen ATM-eken és kereskedői terminálokon, illetve más hitelintézetek által kibocsátott kártyák sem fognak működni a Takarékbankhoz bekötött ATM-eken és kereskedői terminálokon.
     
  • A fenti időszakban a mobil egyenleg feltöltés tranzakciók is szünetelni fognak.  


Megértését és türelmét előre is köszönjük.

 

DUNA TAKARÉK BANK Zrt.

 
Tisztelt Ügyfelünk!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Mosonmagyaróvár Magyar utcai Fiókunk 

2017. szeptember 19-én kedden,

a szolgáltató által előre bejelentett áramszünet miatt

zárva tart.

Pénzügyeiket e napon a Mosonmagyaróvár, Szent I. kir. u. 121. alatti fiókunkban intézhetik.

 

Megértésüket köszönjük!
Kelt: Győr, 2017. augusztus 30.

DUNA TAKARÉK BANK Zrt.