Tisztelt Ügyfeleink, Partnereink!

 

Szeretettel köszöntöm Önöket honlapunkon a DUNA TAKARÉK BANK Zrt. vezetői és munkatársai nevében.

Reméljük, a közeljövőben személyesen is üdvözölhetjük bankfiókjaink egyikében, ahol szívesen állunk rendelkezésükre pénzügyeik intézésében.

Mindent megteszünk azért, hogy pénzügyi igényeiket megoldjuk, legyen szó hitel felvételről, számlavezetésről, megtakarítási lehetőségek nyújtásáról, értékpapírok vásárlásáról, bankkártya ügyletekről.

Bankunk száz százalékban magyar tulajdonú, négy megyében fiókkal rendelkező regionális hitelintézet. A kis szigetközi településektől Mosonmagyaróváron, Győrön, Esztergomon és Székesfehérváron át Budapestig vagyunk jelen és szolgáljuk ki ügyfeleinket.

Nagyon büszkék vagyunk takarékszövetkezeti gyökereinkre, az elmúlt 55 éves működésünkre, hiszen ez adta, és adja fundamentumát ügyfeleink töretlen bizalmának.

Több évtizedes szerves fejlődésünk során mindig ügyfeleink érdekeit helyeztük előtérbe. Így tudtuk kialakítani azt a családias légkört, ami fiókjainkat jellemzi, és így tudtuk elsajátítani azt a rugalmasságot, kommunikációs képességet, ami mindig a megoldások keresését priorizálja.

Gyökereink erősek, ügyfeleink száma folyamatosan nő, forgalmunk száz milliárdos nagyságrendű. .

Az elmúlt időszak legnagyobb feladatát a deviza és forint hiteles ügyfelekkel történő elszámolást a vonatkozó törvények szerint megtettük.

Kijelenthetjük,hogy Bankunk tisztességesen bánt ügyfeleivel,ugyanis az elmúlt tíz évben a lakossági forint hiteleknél nem hajtottunk végre egyoldalú kamatemelést.

Tevékenységeink közül kiemelkedik a hitelezés, az ügyfelek céljai megvalósításának kölcsön adásával történő segítése. Mind a vállalkozói, mind a lakossági kör finanszírozásában nagy tapasztalatokkal, több évtizedes hagyománnyal rendelkezünk.Szinte minden célra és eszközre tudunk megfelelő kondíciókkal, versenyképes terméket nyújtani, legyen szó beruházásról, forgóeszköz igényről, lakásépítésről és vásárlásról. Aktívan közvetítjükaz államilag támogatott konstrukciókat.Ennek jegyében bekapcsolódtunk az NHP programokba, a támogatott lakáshitelek folyósításába és a CSOK, illetve az ÁFA igénylések lebonyolításába.

Kérjük, forduljanak hozzánk bizalommal, keressék fel fiókjainkat, tárgyaljanak képzett szakembereinkkel, hogy segítséget nyújthassunk álmaik megvalósításához.

Győr, 2016.

 

 

Illés Zoltán
elnök                   

 

 
Sportsarok
 
Az év Bankja 2012
 

A Takarékbank Zrt. közleménye
a 2017. december 18. napi részleges befektetési szolgáltatási szünnapról

A Takarékbank Zrt. (Székhelye: 1122 Budapest, Pethényi köz 10.), a befektetési vállalkozásokról és az árutőzsdei szolgáltatókról, valamint az általuk végezhető tevékenységek szabályairól szóló 2007. évi CXXXVIII. törvény 123. § (1) bekezdésének h) pontja alapján ezúton tájékoztatja tisztelt Ügyfeleit, hogy 2017. december 18-án részleges befektetési szolgáltatási szünnapot tart, amely során szolgáltatásait az alább korlátozásokkal nyújtja:

A részleges befektetési szolgáltatási szünnap elszámolási napnak minősül. Tehát az ezt megelőzően teljesült, de el nem számolt megbízások elszámolási napjának meghatározása során a részleges befektetési szolgáltatási szünnap figyelembevételre kerül.

A részleges befektetési szolgáltatási szünnapon az Ügyfeleknek nincs lehetőségük befektetési szolgáltatási, vagy azt kiegészítő tevékenységre vonatkozó megbízások megadására.

A Budapesti Értéktőzsdén végrehajtandó megbízások a részleges befektetési szolgáltatási szünnapon nem kerülnek befogadásra.

A részleges befektetési szolgáltatási szünnapon az Ügyfeleknek nincs lehetőségük az értékpapír típusú számlájukkal kapcsolatban pénzműveletekre vonatkozó megbízások megadására,
továbbá a részleges befektetési szolgáltatási szünnapon nincs lehetőség új értékpapír típusú számla nyitására.

Takarékbank Zrt.

Tisztelt Ügyfelünk!

 Ezúton tájékoztatjuk, hogy szombaton is nyitva tartó Fiókjaink

 2017. december 23-án és december 30-án

 szombaton

zárva tartanak.

 Reméljük, hogy a változás nem okoz Önnek kellemetlenséget és továbbra is elégedett Ügyfeleink között üdvözölhetjük.

Megértésüket köszönjük!


Kelt: Győr, 2017. november 22.
DUNA TAKARÉK BANK Zrt.

Tisztelt Ügyfelünk!

 

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Dunaszigeti Fiókunk

2017. október 26-án csütörtökön,

a szolgáltató által előre bejelentett áramszünet miatt

zárva tart.

Pénzügyeiket e napon a legközelebbi Püski, Arany János utca 2. szám alatti, illetve további fiókjaink bármelyikében intézhetik.

Megértésüket köszönjük!


Kelt: Győr, 2017. október 19.

DUNA TAKARÉK BANK Zrt.


Tisztelt Ügyfelünk!

2017. október 14-én (szombat) 22:00 és 23:00 között várhatóan 15 perc időtartamban a NetBank rendszerünkben karbantartás miatt szolgáltatás kiesés várható.

Megértését és türelmét előre is köszönjük.

 

DUNA TAKARÉK BANK Zrt.

 


 

Tisztelt Ügyfelünk!

A bankkártya rendszert üzemeltető társaság karbantartása miatt 2017. szeptember 24-én (vasárnap) a következő kiesések várhatóak:

  • 00:00 – 02:00 órák között előre láthatólag 30 percig a teljes kártyaforgalom szünetelni fog.  

    Ezen időszak alatt a Takarékbank által kibocsátott bankkártyák nem lesznek használhatók sem saját, sem idegen ATM-eken és kereskedői terminálokon, illetve más hitelintézetek által kibocsátott kártyák sem fognak működni a Takarékbankhoz bekötött ATM-eken és kereskedői terminálokon.
     
  • A fenti időszakban a mobil egyenleg feltöltés tranzakciók is szünetelni fognak.  


Megértését és türelmét előre is köszönjük.

 

DUNA TAKARÉK BANK Zrt.

 
Tisztelt Ügyfelünk!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Mosonmagyaróvár Magyar utcai Fiókunk 

2017. szeptember 19-én kedden,

a szolgáltató által előre bejelentett áramszünet miatt

zárva tart.

Pénzügyeiket e napon a Mosonmagyaróvár, Szent I. kir. u. 121. alatti fiókunkban intézhetik.

 

Megértésüket köszönjük!
Kelt: Győr, 2017. augusztus 30.

DUNA TAKARÉK BANK Zrt.